04-05-07

Laatste training

Gisteren heb ik voor de laatste keer getraind, vóór Dwars door Brugge van zondag.

Een rustig loopje van een half uur, zonder hartslagmeter. Ik heb gelopen samen met mijn vroegere loopvriend die nu 10 kilootjes meer meesleept en na een kwartier aan het blazen was een een hartslag van 170 had.

Ikzelf voelde me goed, geen pijntjes, en de moraal zit goed.

Op het menu van vandaag staan muesli als ontbijt, rozijnen als tussendoortje, een bord pasta al funghi over de middag, banaan als tussendoortje en pizza als avondeten. Ik wil in de laatste 2 dagen nog zoveel mogelijk koolhydraten opdoen.

Niet dat het mij zal helpen om sneller te lopen maar wie weet kan ik mijn snelheid langer volhouden.

Verder heb ik gisteren ook nog een ontdekking gedaan. Dwars door Brugge (15K) liep ik 2 jaar geleden in 1u14m29s en dat vond ik toen een straffe tijd, allé, voor mij dan toch.

Dit jaar ben ik een stuk beter getraind, meer kilometers gedaan, meer uithouding, meer snelheidstrainingen, betere testen over 5 en 10 kilometer... Maar toch lijkt het mij dat ik niet veel onder de vorige tijd kan duikelen.

Hoe komt dat? Wel, gisteren las ik op de website van ING Running Tour dat het maar gaat om 14,3 kilometer en geen 15. En als ik reken dat ik over die 700 meter nog ergens 3,5 minuten loop, dan lijkt mij de tijd opeens een stuk realistischer.

Enfin, nu maar hopen op een goede dag zondag en dat het niet te warm moge worden.

5 km in 30 minuten

07:16 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

dat komt wel goed zondag.... goed getraind, lekker gegeten :-) en 't wordt zondag niette warm...wat wil je nog meer om een goede tijd te lopen !? Als ik op tijd terug ben van Sietses wedstrijd, kom ik nog ff kijken. Greets, en véél succes zondag hé !

Gepost door: Steven | 04-05-07

Brugge Welkom in blogland. Er zullen zondag een pak bloggers aan de start staan. Veel succes!

Gepost door: Harmsie | 04-05-07

Finse Piste - Kruishoutem Als reactie op je vraagje op mijn blog:
De Finse Piste in Kruishoutem ligt rond het voetbalveld van Kruishoutem. Ze zou juist 1 kilometer lang moeten zijn maar ik heb het nog niet gecontroleerd. Maar als je van Deinze bent, is het volgens mij wel veel plezanter om te lopen in de Brielmeersen, hoor.

Gepost door: Harmsie | 04-05-07

welkom in loopbloggersland ... tot we elkaar es ontmoeten

Gepost door: Koen | 04-05-07

Met hoe meer hoe beter ... WELKOM !! in lopend en gek blogland (je weet maar half waar je aan begonnen bent ;-)) ps zo te zien ben zeker geen beginner meer !! doe zo verder allesinds en tot zondag in Brugge ...

Gepost door: katrien r | 04-05-07

De commentaren zijn gesloten.