04-06-07

Terug bezig

Vorige week heb ik nog genoten van mijn tijd op de 20 km. En natuurlijk het filmpje van mijn aankomst nog ettellijke keren herbekeken. Dinsdag een herstelloopje gedaan van een goede 5 kilometer. Ik voelde me goed, nergens echte vermoeidheid of pijn te bespeuren. Maar vanaf woensdag begon de vermoeidheid toch te komen. Mijn benen wogen als lood, en de motivatie om terug te trainen was er absoluut niet. Normaal gezien had ik de volledige week verlof maar mijn baas is ontslagen waardoor ik toch geen verlof had, integendeel zelfs. Dat zal ook wel meegespeeld hebben.

Vrijdagvoormiddag een half uurke intervaltraining gedaan. Het viel wel mee, zeker niet super. Ik had mijn pc niet mee naar huis waardoor ik het schema van Coach Mario niet kon raadplegen. Mario had mij een schema opgesteld om binnen 4 weken klaar te zijn voor de 10 km van de Nacht Van Vlaanderen. Maar ik moest improviseren dus deed ik eerst 2 km inlopen, daarna 6 x 200 meter interval.

Gisteren was de motivatie nog niet terug. Zeker nadat ik 's namiddags in de zetel in slaap gevallen was voelden mijn benen als 'caoutchou'. Dus een vriend opgebeld om samen te lopen. Dat ging veel beter. We deden 10 kilometer in 54 minuten, meer nog, het voelde heel goed! De loopmicrobe krijgt me weer te pakken!

5,3 km in 30 minuten herstelloop

2 km + 6 x 200 meter interval

10 km in 54 minuten oftewel 11,1 km/u

10:43 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

alweer in gang geschoten... voor de volgende wedstrijd ;-)
Knap hoor, Fré ! Geniet van 't lopen, en het mooie weer...

Gepost door: Steven | 05-06-07

Alee terug uit de zetel geraakt blijkbaar.
Veel succes in elk geval met de 10km loop binnenkort

Gepost door: Yves | 06-06-07

Ier si doa si ,tis boven water geraakt ... werd tijd é jong ;-)))) alé terug de running tour op das goe nieuws ,anders uj nie gereed gerakt voe de "nacht" goaj meugen de weke der achter up de peerdemarkt stoan met je "cachouten" potjes ;-)

Gepost door: katrien r | 06-06-07

De commentaren zijn gesloten.