14-06-07

Oef!

Zondag had ik dus nog altijd veel zeer aan mijne poot. Heel de dag met de poot in de lucht gezeten, elke paar uur met ijs op de pezen. Maandag begon de zwelling wat af te nemen, en ik kon mijn voet al wat naar omhoog en omlaag bewegen. Maar niet opzij, en het 'kantelen' van mijn voet deed nog ongelofelijk veel zeer.

Dinsdag dan besloten om voorzichtig te proberen te lopen op de loopband. En het bleek dat lopen totaal geen zeer doet. Meer nog, ik had een heel goed 'loopgevoel'. Uiteindelijk heb ik intervaltraining gedaan op de loopband, elke keer 200 meter aan 15,5 km/u om dan 200 meter te stappen. Natuurlijk eerst 2 kilomer inlopen en dan nog 1 kilometer uitlopen. En gisteravond een half uurtje rustig gelopen en 5,5 kilometer afgelegd.

De wedstrijd op de Nacht Van Vlaanderen zal niet ideaal zijn, maar ik geef de hoop op een goede tijd nog niet helemaal op!

Interval: 2 km + 6*200 meter aan 15,5km/u + 1 km

5,5 km in 31 minuten oftewel 10,6 km/u

16:12 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

voorzichtig ... met je pootje , zou het niet bter zijn (alé kwil me nie moeien hé)mar och nog wat exstra rust te nemen ? je bent toch goed in form dus dat gt zeker in de nacht lukken zonde die vele trainingen nog

Gepost door: katrien r | 14-06-07

De commentaren zijn gesloten.