16-06-07

Beter

Merci voor de bezorgdheid Katrien, maar de voet begint beter en beter te worden. In het verleden had ik aan mijn rechtervoet dezelfde blessure. In het 'gewone leven' doet het geen zeer maar ik kon een jaar niet voetballen. Gelukkig worden die pezen niet zo zeer belast tijdens het lopen.

Gisteren vrijdag had ik terug een dagje verlof en ik had op mapmyrun een leuk tochtje uitgestippeld: van Dentergem naar Wontergem over Gottem naar Gramme om via Machelen terug te keren naar Petegem-aan-de-Leie. Een hele mondvol. Toch is het maar 13 kilometer. Mijn vrouwtje gooide me uit de auto in Dentergem en ik mocht tevoet terug keren. De hartslag bleef net onder de 160 per minuut, en ik deed 5 minuten per kilometer. Dus voor mijn doen een vrij fors tempo terwijl ik toch niet in het rood ging. Na een kilometer of 10 begon het wat lastiger te worden maar ik wilde toch een totaal gemiddelde van 12 km/u halen. En dat lukte, ik legde de 13,2 kilometer af in 1 uur en 6 minuten.

Vanavond zal ik normaal gezien (als 't niet regent) in Gavere meedoen aan de jogging. Er is keuze tussen 2,3 kilometer, 4,6 kilometer of 9,2 kilometer. Aangezien ik gisteren al 13 kilometer deed zal ik mij beperken tot 4,6 kilometer maar dan wel zo snel mogelijk.

13,2 kilometer in 1u06min oftewel 12 km/u

10:57 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Als ze je nog uit de auto gooien .... gaat dat de aandacht trekken van "Vandenboch" hoor EN !! niet den coach Paul é MAAR den Michel Vandenboch dezen van "GAIA" (met zere pootjes uit de auto vliegen en dan in z'on korte tijd je baasje moeten terug vinden !! ) grapje hoor ! zeg stel het goed vanavond (tzal waarschijnelijk al afgelopen zijn) maar toch ...

Gepost door: katrien r | 16-06-07

De commentaren zijn gesloten.