23-06-07

Helaas

Toen we klaar stonden aan de start in Torhout begon de zon terug te schijnen, het begon zelfs warm te worden. En daar kan ik niet tegen als ik moet lopen. Nog eens naar Koen geroepen om hem succes te wensen en dan vertrokken.

De eerste kilometers zat ik goed in mijn ritme, rond 4 minuten 20 per kilometer. Dus volledig volgens schema. Maar na een kilometer of 3 begon ik te voelen dat het niet zou blijven duren. Niet omdat ik te rap gestart was volgens mij maar eerder die warmte of nen slechten dag. Na 5 kilometer doorgekomen in 21 minuten 20 seconden dus nog steeds op schema. Vanaf dan kreeg ik het echt lastig en begon ik te lopen aan mijn 20km tempo, wat 5 minuten per kilometer is. Na een kilometer of 8 kwam ik er terug wat door maar het kalf was al lang verdronken. Uiteindelijk gefnisht in precies 46 minuten. Niet wat ik gehoopt had maar allé, geen volledige afgang ook.

Daarna mijn heil gezocht in de Leffes. Post gevat bij de aankomst van de marathon om Koen direct te kunnen trakteren als hij aankwam. Maar ik heb Koen niet meer gezien? Ik stond aan de aankomst vanaf een tijd van 3u30 tot 4u45, dan moet hij toch gearriveerd zijn? Ofwel heb ik hem gewoon gemist ofwel heeft hij een supertijd gelopen... Alleszins heb ik dan maar zijn Leffes opgedronken.

10 kilometer in 46 oftewel 13 kilometer per uur

09:39 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

13 per uur das al de moeite he ... en ja .. je hebt me gemist hé!

Gepost door: Koen | 23-06-07

Tkomt toch nie op die minuut ... tis maar een minuutje da maakt het niet heb toch heeeeeel goed gedraafd hoor dikke proficiat !!!

Gepost door: katrien r | 23-06-07

knap hoor! van zo'n tijd op de 10km durf ik zelfs nog niet te dromen! Héél knap gedaan hoor!!

Gepost door: Ruthje | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.