07-07-07

Nog niks

Nog geen bevalling, maar lang zal het niet meer duren volgens de gynaecoloog. Hij (de zoon) komt als hij er klaar voor is, wij wachten wel.

Ondertussen dus wat verder getraind. Dinsdag in de straat rondjes gedraaid: 5 stuks oftewel 5,5 km in 24 minuten, dit was dus een snelheidstraining. Woendsdagmiddag begon het tijdens mijn training opeens heel hard te regenen waardoor ik maar 4,4 km gedaan had in 22 minuten. En gisterenmiddag nog eens een uurtje traag gelopen op de loopband. Dus nog steeds de conditie aan het onderhouden, wie weet zelfs verbeteren. Misschien zal ik meedoen aan de 10 km van Oostende. Ik heb nu de conditie dus is de tijd wel gekomen om eens een goede prestatie neer te zetten.

En voor mijn marathonvoorbereiding heb ik mezelf een bijkomende motivatie gegven: een Garmin Forerunner 305! Ik heb enkele mensen gevraagd waar ze de hunne kochten en aan welke prijs. En volgens mij heb ik de beste oplossing gevonden: via https://www.expansys.be/ heb ik hem besteld aan 295 euro, inclusief thuisbezorging. Ik heb hem nog niet, ik verwacht hem ergens volgende week. Maar dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan!

5,5 km in 24min20sec oftewel 13,6 km/u

4,4 km in 22 min oftewel 12 km/u

10,2 km in 1u oftewel 10,2 km/u (dat had je niet verwacht é)

10:08 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Garmin echt wel een goe prijske hoor!! Hopelijk komt ie gauw, echt een leuk ding om mee te trainen!

Gepost door: Ruthje | 07-07-07

bevalling Hij zal wel zelf beslissen waarschijnlijk wanneer zijn tijd gekomen is :-) De laatste loodjes wegen meestal het zwaarst.

Gepost door: Dirk | 09-07-07

Zoals ik al zij, eenmaal je hem hebt kun je hem niet meer missen. 't Is fantastisch speelgoed.

Gepost door: Yves | 09-07-07

garmin Garmin is inderdaad wel een tof spul. Het is ook echt motiverend vind ik persoonlijk. Nog steeds geen spijt van (dat is bij mij soms wel het geval met ander duur speelgoed).
We zitten idd. ongeveer op hetzelfde niveau, maar "6 mei: Dwars door Brugge (14,3km):1u05m18s" wow das ni mis hé ! Ik zal je ook volgen ;-)
En succes met de geboorte ! Want wat de vrouwen ook mogen zeggen, das voor de vaders ook ni niks ;-)

Gepost door: Merddin | 10-07-07

De commentaren zijn gesloten.