15-08-07

Amsterdam


Het zal niet de marathon van Eindhoven worden, maar die van Amsterdam. Nochtans is er in Eindhoven een leuke weblog-ploeg. Waarom dan Amsterdam? Wel, mijn vroegere loopvriend heeft beslist om de halve marathon te lopen waar ik de marathon loop en toevallig vieren onze vrouwen hun verjaardag op dezelfde dag, 12 oktober. Dus net voor de marathon van Eindhoven. We kunnen het hen niet aandoen om net dat weekend alles op de marathon te zetten.

Dat is de hoofdreden. Daarnaast vind ik het ook leuker om een lus te doen in plaats van 2 rondes, en geniet ik meer van massalopen. Maar dit zijn bijkomstigheden. Was het niet van onze vrouwen, dan was het Eindhoven geworden.

En quid de trainingen? Wel, na mijn lange duurloop heb ik op zaterdag een herstelloopje gedaan van 5 km, en op zondag een tempoloopje. Maandag een uurtje gemountainbiked als crosstraining, en dinsdag een heel rustig loopje van 11 kilometer. Voorlopig verteer ik het trainingsvolume goed. Vorige week 67 kilometer afgehaspeld en midden augustus zal ik ergens op 115 kilometer uitkomen (met vandaag erbij). Geen pijntjes of kwaaltjes, en elke dag voel ik me voldoende fris en uitgerust om te trainen, het is voorlopig geen opgave. Hierbij de statistieken voor de cijferaars gelijk ik:

11082007

12082007


14082007

09:46 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Heel spijtig ... maar heel goed te begrijpen , het privé gaat nog altijd voor de hobby , goeie beslissing en weeral een knappe training ;-)

Gepost door: katrien r | 15-08-07

Veel succes alvast voor in Amsterdam. En ik werk in het industrieterrein van de Prijkels. Misschien lukt het wel eens om samen te lopen, maar ik woon wel kort bij Wetteren.

Gepost door: yves | 16-08-07

Amsterdam Amsterdam zal ook wel een heel leuke marathon zijn en zoals je trainingen nu verlopen gaat dat zeker en vast een succes worden.

Gepost door: philippe | 16-08-07

Amsterdam Zo te zien gaat alles perfect met de voorbereiding. De partner heeft het soms al moeilijk genoeg met de wedstrijden, trainingen enz ... dus goed van je om het gezin op de eerste plaats te zetten. See you !

Gepost door: wim | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.