14-09-07

Verdomme

Een jeugdvriend van me... Ik ben er kapot van.

24[1]
Bericht vanop vrtnieuws.net:

Duatleet Benny Vansteelant is overleden

vr 14/09/07 - Vanochtend is duatleet Benny Vansteelant gestorven in het ziekenhuis van Roeselare. De meervoudige wereldkampioen werd zaterdag aangereden door een auto tijdens een training en overleed vrijdagochtend na een hartstilstand. Hij werd 30 jaar.

Zaterdagochtend botste Benny Vansteelant (foto) op training in Hooglede-Gits met zijn fiets tegen een auto.
(Belga)

De gevolgen van de valpartij van Vansteelant waren niet min: een dubbele beenbreuk, schouderbreuk, kneuzingen in zijn gezicht, gescheurde milt en averij aan zijn longen en hart.

Vansteelant werd zaterdag geopereerd en verbleef de voorbije dagen in de intensive care van het ziekenhuis van Roeselare.

De dokters achtten de kans reëel dat hij zou terugkeren op topniveau, maar vrijdagochtend is hij plots overleden.

Benny Vansteelant was topsporter bij Bloso. Hij is afkomstig uit Torhout.

10:01 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

shit happens Hier schieten woorden te kort en kunnen we ons alleen maar afvragen waarom. Twee weken geleden was ik op de begrafenis van een schoolkameraad sinds de lagere school. Samen afgestudeerd, uitgegaan, op mekaars trouwfeest, kinderen zien opgroeien en dan plots enkele jaren geleden kanker en nu overleden. Het leven is niet fair. Maar wat doe je dan? Even slikken en weer doorgaan.

Gepost door: Dirk | 14-09-07

benny heb het ook al op mn blog gezet
woorden schieten te kort...

Gepost door: kj | 14-09-07

Verschrikkelijk !! Toen ik nog in Torhout woonde zag ik hem ettele malen aan ons huis voorbij trainen ,toen ik het nieuws hoorde moest ik toch eventjes slikken zenne ,ik vind het verschrikkelijk voor de familie en vrienden evenzeer

Gepost door: katrien r | 15-09-07

De commentaren zijn gesloten.