21-09-07

3u45

Dat wordt mijn richttijd voor de marathon van Amsterdam. Na zondag had ik uiteraard wat zware benen en een klein beetje pijn aan mijn linkerheup. Maar ik ben zeker niet echt diep gegaan, ik zie het zitten om een betere tijd te lopen. Ik had niet naar de Leiemarathon toegewerkt, ik had in de 7 dagen daarvoor al 64 kilometer getraind. Dus voor Amsterdam heb ik mij ingeschreven bij de hazen van 3u45. Maar mijn 'seizoen' kan al niet meer stuk, de doelstelling was om een marathon onder de 4u te lopen en dat is gelukt. En nogmaals chapeau voor de organisatie!

Dinsdag zonder Garmin en zonder hartslagmeter 5 kilometer gejogd op de loopband. Het voelde wel goed. Woensdagavond in de wijk gaan lopen en wat nooit gebeurt, gebeurde nu. Na 2 kilometer kwam ik een andere loper tegen die een eindje voor me liep. Dus heb ik mijn tempo wat opgevoerd en liepen we samen al babbelend tot ik 10 kilometer had. Maar daardoor was het in plaats van een rustig loopje, toch een tempoloop geworden. Gemiddeld 12,1 km/u maar de hartslag bleef deftig: 160. Toch heb ik gisteren dan maar een rustig dagje genomen in plaats van de voorziene intervaltraining. Het zijn 8 km geworden aan 10,7 km/u.

Nog 4 weken voor Amsterdam, maar nog 2 weken voor de trappenloop in Antwerpen. Ik start om 10u33 met nummer 154. Uiteindelijk doen er 800 mensen aan mee waaronder een aantal BV's. Lijkt me wel leuk om te doen. Ne keer 5 minuten alles geven. Ah ja, ik had besloten om niet te voetballen tot ik Amsterdam gelopen had maar ik ga vanavond toch mijn ploegje helpen. Als ik mij dan toch blesseer heb ik tenminste mijn marathon al gelopen.

09:41 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Amsterdam Wie op de Leiemarathon "out of the blue" zonder specifiek schema en met een forse tegenwind onder de vier uur kan duiken, mag zeker hopen op een realistische tijd rond de 3u45 in Amsterdam.
Go for it !

Gepost door: frank spencer | 21-09-07

ik gok op 3u35 voor jou ...zonder uitleg... gewoon een voorteken ...ik duim alvast

Gepost door: katrien r | 22-09-07

keigoe bezig zeg, man man man

Gepost door: Stofke | 22-09-07

forerunner 305 Dag Fré,
ik las dat je de forerunner 305 hebt gekocht bij expansys. Ik ben ook van plan om op die website te bestellen (wegens de laagste prijs). Is de aankoop en levering vlot gegaan? Was het product volledig in orde? Hoeveel garantie is er op?
Groetjes en veel loopplezier,
Tim

Gepost door: timv | 23-09-07

Hopelijk geen blessures bij het voetbal.
Amsterdam wordt zeker een succes.

Gepost door: Yves | 23-09-07

mooi een heel mooi doel hoor Fré...
go for it !!!

Gepost door: kj | 25-09-07

Amsterdam Ik denk dat die 3 uur 45 geen probleem zullen zijn. Meer rust de week ervoor en je gaat vliegen, zeker weten. Succes !

Gepost door: Wim | 29-09-07

De commentaren zijn gesloten.