09-02-08

Nieuwe schoenen

decorationdecoration
De Triumph 5 is het topmodel onder de neutrale schoenen! Met Full-Length ProGrid voor maximale demping. Deze techniek bevindt zich direct onder de voet, is volledig naadloos en biedt meer comfort zonder aan stabiliteit in te leveren. De vernieuwde Arch-Lock van de Triumph 5 zorgt voor een betere en comfortabelere omsluiting van de midvoet. Dit biedt meer stabiliteit en garandeert een betere pasvorm en begeleiding tijdens de afwikkeling. De Triumph 5 is met zijn opvallende verschijning ook nog eens een lust voor het oog.

Technology:

» Arch-Lock Midfoot Wrap
» HRC Strobel Board
» SRC demping in de hak
» Full-Length ProGrid
» Ortholite Sockliner
» SSL EVA
» Impact Interface

Specificaties:

Gewicht: 326 gram
Leest: Modified Contour Leest
Verkrijgbare Breedte: Medium
Verkrijgbare Maten: 7-13,14,15
Kleuren: Black/Red

Mijn nieuwe schoenen dus... Vandaag voor de eerste keer naar een echte Runners winkel geweest, het Runners Service Lab in Gent. Voor de eerste keer een echte analyse van mijn voetafwikkeling, en mijn voetafdrukken. Ik ben er heel goed geholpen en ik denk dat deze schoenen mij beter zullen doen dan mocht ik ze alleen gekozen hebben. Voor de prijs moet je het niet laten, ik kocht vorig jaar mijn schoenen in een goedkopere sportwinkel maar het prijsverschil was niet erg groot.

Maar voor de wedstrijd van morgen zal ik ze uiteraard nog niet aandoen. Vandaag heb ik ze ook enkel een minuutje aangehad op de loopband. Ik moet nog even wachten om ze officieel in te zegenen. En mijn gedachten zijn nu trouwens bij die wedstrijd van morgen. 4,5 kilometer. Ik heb het rondje op training al eens gelopen en er zitten een paar venijnige korte bochtjes in, we moeten via een twintigtal trappen een heuvel op en we lopen de helft van de tijd op boomschors. Allesbehalve ideaal om een goede tijd te lopen. Toch hoop ik op een tijd rond de 19 minuten, liefst eronder. De laatste intervaltrainingen laten het beste vermoeden. Je hoort er nog over!

21:55 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

blitse schoenen. Het loont inderdaad om naar een speciaal zaak te gaan dan heb je op zijn minst de schoenen die je nodig hebt.
Ik wist de eerste keer ook van toeten nog blazen toen ik mijn eerste paar in de macro kocht maar toen ik ermee nar Run in Tesenderlo trok...
Ze moest nog maar naar mijn oude schoenen kijken om te weten dat ik de verkeerde schoenen had.
Er komt redelijk wat bij kijken om een goed paar te vinden en goedkoop is in dit geval duurkoop want het kan leiden to zeer pijnlijke en langdurige blesures.
Alvast veel loopplezier met je nieuw schoeisel

Gepost door: Wim Geerts | 09-02-08

Voila had het gedacht !! De lente in de lucht ,en Fré wordt wakker ;-)) en meteen met de volle "goesting" veel succes vandaag !!!ps dat is inderdaad het slimste naar een sportwinkel gan die weet waarover ze spreken

Gepost door: Katrien | 10-02-08

schoenen Ik ga volgende maand ook voor de eerste keer naar een " profesionele " winkel om eens op de loopband te staan en goede loopschoenen te kopen. Direkt 5 km/uur rapper of is dit wishfull thinking ! Mijn vrouw zegt dat het verschrikkelijk moeilijk zal zijn om de gepaste schoenen te vinden voor mijn soort van voeten !!! Ik ben er nog niet uit wat ze hiermee bedoelt ! groetjes

Gepost door: Wim | 10-02-08

Lopen kost geld! Mijn vrouw is al lang niet meer akkoord met de redenering dat lopen goedkoop is hoor. Vroeger zei men van een paar loopschoenen en je kunt vertrekken. Ten eerste kosten die loopschoenen op zijn minst €100 en dan alle andere attributen nog. Die van de Runnersservice (Duffel)heeft al eens lachende gezegd om gewoon een deel van mijn wedde rechtstreeks op de rekening van de winkel te storten! ;))

Gepost door: Gert | 11-02-08

Ik ook ! Ik ben ook daar in Gent om mijn schoenen geweest. Inderdaad, ze helpen u daar optimaal bij de belangrijke keuze. Dat ze u veel genot mogen leveren. Benieuwd naar je verslag !

Gepost door: Epo | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.