06-03-08

Weeral 't zelfde

Dit jaar organiseer ik terug de collectieve deelname aan de 20 km van Brussel voor mijn werk. Dus vorige week werd een algemene communicatienota uitgestuurd om de mensen op de hoogte te brengen en de geïnteresseerden uit te nodigen.

Vorig jaar waren we met zo'n 20 geïnteresseerden. Toen waren de inschrijvingen compleet na een week of 3, dus hadden we nu gedacht om ons komende vrijdag in te schrijven. Zo hadden de mensen wat tijd om te reageren. Maar toen ik gisteren (woensdag) om 16u op mijn bureau toekwam hoorde ik via via dat een collega gebeld had om te melden dat de 20 km al volzet waren! Vlug gecheckt op internet en inderdaad, volzet. Vlug gebeld naar de organisatie die dit bevestigden maar ter plaatse waren nog een kleine 1000 nummers beschikbaar. Dus heeft den dezen vlug alle gegevens (adres en geboortedatum) van onze bende opgezocht, dan ben ik in de auto gesprongen en weggestoven. Een kwartiertje later was ik ter plaatse en mocht ik nog alle gegevens manueel invullen op aparte inschrijvingsformuliertjes. Maar het is gelukt! Jihaa! Ik start zelf uit box 2, mijn startnummer is 1815.

De training gaat zoals het moet. Maandag nog 17 km gelopen aan een gemiddelde snelheid van 11,7 km/u en een gemiddelde hartslag van 151. Mijn basissnelheid is dus gevoelig omhoog. Blijkbaar hebben de vele intervaltrainingen wel effect. De fietstraining gaat ook in stijgende lijn. Op 5 april doe ik mee aan de Ronde Van Vlaanderen voor Mountainbike. 75 kilometer op en af op een geaccidenteerd parcours. Wordt vervolgd.

11:32 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Oef geluk dat je kon inschrijven. Gelukkig had ik mijn werkmakkers maandag al ingeschreven. Zo snel was het nog nooit uitverkocht.

Gepost door: yves | 09-03-08

Aami da vlot hier ook nie slecht, 17km aan 11.7, nice nice aan zo'n mooie hartslag

Gepost door: Stofke | 09-03-08

De commentaren zijn gesloten.