19-06-08

Weinig tijd

Ik heb weinig 'vrije' tijd de laatste weken. Er zijn ten eerste tijdrovende CAO onderhandelingen, hopelijk gaan de vakbonden akkoord zodat we dat al positief kunnen afsluiten. En ten tweede zitten we met bouwplannen. We hebben een leuk stuk bouwgrond op het oog, en het is de bedoeling om de deal rond te hebben tegen het bouwverlof. Dus hebben we al heel wat werk gedaan om ons huis te ontwerpen en materialen te kiezen. Volgende week gebeurt de berekening door de bouwfirma dus het is heel spannend.

Maar dus blijft er niet veel tijd over. Ofwel loop ik minder en blog ik verder, maar waarover zou ik dan bloggen? Dus loop ik evenveel en blog ik minder. Ik lees jullie blogjes wel in de file maar daar kan ik niet replyen.

De trainingen verlopen vrij goed, en morgen staat de 10 km op de Nacht van Vlaanderen op het programma. Mijn vrouwtje loopt ook voor de eerste keer een 10 km wedstrijd, tot nog toe is haar record 7,2 km. Zeker haar maar ook de anderen wens ik heel veel succes toe op de Nacht. Ik zal mij waarschijnlijk rond de finish bevinden op het uur dat de meeste mensen aankomen van de marathon. Dus misschien tot dan of tot onderweg!

20:48 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

veel succes vooral aan je vrouwtje haar eerste 10 km ! Jij zal haar toch wel steunen zeker ? Misschien tot nadien om er een goeien op te drinken. Veel succes ook met de bouwplannen, moest ik geld hebben ik bouw nog een keer, ik vond het een leerrijke en spannende tijd !

Gepost door: wim | 20-06-08

Veel succes met de bouwperikelen, allemaal meegemaakt, een drukke maar leuke tijd...en af en toe wat lopen om te ontspannen...

Gepost door: Stofke | 23-06-08

De commentaren zijn gesloten.