16-07-08

Dan toch

Het hing al een tijdje in de lucht, en het is er nu ook van gekomen. Ik ga terug een marathon lopen. We hebben lang getwijfeld welke marathon het zou worden want ik zag een buitenlands avontuur wel zitten. Maar omwille van timing en gemak is het terug de Marathon van Amsterdam (19/10/08) waarvoor ik me inschreef.

Eigenlijk ben ik zelfs al meer dan 2 weken volgens schema aan het trainen, ik gebruik terug het schema van Patrick Van Krunkelsven wat ik geautomatiseerd heb. De vorige keer startte ik in dit schema op 11 weken voor de start, en ik liep sneller dan mijn doelstelling. Deze keer startte ik op 16 weken voor de start en na enkele testjes heb ik besloten om mij te richten op een eindtijd van 3 uur 20 minuten. Maar er is een pacersgroep van 3u15 en ik heb graag nog wat overschot. Dus richt ik mijn trainingen op 3u15, dan mag ik nog wat tijd verliezen.

Ik heb terug 3 doelstellingen: ten eerste rapper lopen dan vorig jaar (3u42), ten tweede onder de 3u30, en ten derde onder de 3u20. Bij het behalen zal ik me respectievelijk als volgt voelen: heel content, super tevreden of King of the World.

En 'den bouw'? Tja, we hebben vorige week de overeenkomst getekend! Het is een leuk stukje grond op 700m van onze deur en in augustus worden de bouwplannen ingediend. We voorzien om de bouw te starten in april volgend jaar om dan een jaar later te verhuizen. Dus heb ik niet veel tijd over om te bloggen, maar ik doe mijn best.

14:38 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Ja zo'n bouw neemt veel tijd in beslag, kan er over meepraten, 5 jaar terug was het voor ons ook zo'n drukte maar 't is plezant en 't is de beste investering die je maar kan hebben. Veel succes met de voorbereidingen van de marathon en hopelijk blessurevrij...

Gepost door: Stofke | 16-07-08

Proficiat met de aankoop. En veel succes met de voorbereidingen voor Amsterdam.

Gepost door: yves | 16-07-08

Had ik wel gedacht :-))))))))))) heeft nog niet te lang geduurd :-) veel succes Frétje met je voorbereiding

Gepost door: Katrien | 16-07-08

marathon ja wadde .... drukke planning... en dan nog een marathon zo tussendoor! Veel succes!

Gepost door: sandra | 16-07-08

3 doelstellingen? Eigenlijk is je doelstelling onder de 3u20', maar je zal ook al tevreden zijn met een tijd beneden de 3u42' :-)
In ieder geval veel succes met je verdere voorbereiding. Ook met de bouw. Ik zit met een gelijkaardig scenario. Wij hebben 2 weken geleden onze compromis getekend.

Gepost door: Gert | 18-07-08

Succes. met je voorbereiding richting je marathon. maandag organiseert mijn club zijn jaarlijkse jogging, da is ideaal om voor jou eens bij ons je kunnen te laten zien.

21-07-2008 Dender & Scheldejogging Startplaats Oude kerkhofstraat Grembergen (Dendermonde) Afstanden 4 -8 -12 -kids run & jeugdloop Starttijden: Vanaf 14:45 Hr Info: www.acdenderland.be Zie ook mijn blog in een van de vorige berichten.

Gepost door: Geert | 19-07-08

succes Fré in Rotterdam Dag Fré, ik zie dat jij een mooie tijd loopt op de marathon, dit is ook mijn droom, maar dan in Eindhoven.
mvg
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 20-07-08

Veel suc6 met de voorbereiding van je marathon in Amsterdam.
Hopelijk duiken er niet te veel problemen op tijdens het bouwen.

Gepost door: Marc | 23-07-08

nog eens succes! Fartlek aan HS 87% 's morgens erg vlot
Deze keer de fartlek 's morgens gelopen en nu ging dat erg vlot!
Het blijft natuurlijk hard werken maar achteraf na de douche voel ik mij dan zalig!!!!!!!
Het is een van mijn favoriete trainingsvormen en natuurlijk duurlopen ook, vooral de lange.
Eigenlijk is dit mijn rustdag doch het was gisteren veel te warm en ik had er dan ook de ganse dag in gewerkt, daarom verschoven naar vandaag,de coach had het gelezen en vond dat het al eens moet kunnen.
mvg
Patrick

Gepost door: patrick aerts | 25-07-08

Leuk dat je A'dam Marathon gaat lopen !!

Gepost door: Bjorn Paree | 27-07-08

De commentaren zijn gesloten.