16-07-08

Dan toch

Het hing al een tijdje in de lucht, en het is er nu ook van gekomen. Ik ga terug een marathon lopen. We hebben lang getwijfeld welke marathon het zou worden want ik zag een buitenlands avontuur wel zitten. Maar omwille van timing en gemak is het terug de Marathon van Amsterdam (19/10/08) waarvoor ik me inschreef.

Eigenlijk ben ik zelfs al meer dan 2 weken volgens schema aan het trainen, ik gebruik terug het schema van Patrick Van Krunkelsven wat ik geautomatiseerd heb. De vorige keer startte ik in dit schema op 11 weken voor de start, en ik liep sneller dan mijn doelstelling. Deze keer startte ik op 16 weken voor de start en na enkele testjes heb ik besloten om mij te richten op een eindtijd van 3 uur 20 minuten. Maar er is een pacersgroep van 3u15 en ik heb graag nog wat overschot. Dus richt ik mijn trainingen op 3u15, dan mag ik nog wat tijd verliezen.

Ik heb terug 3 doelstellingen: ten eerste rapper lopen dan vorig jaar (3u42), ten tweede onder de 3u30, en ten derde onder de 3u20. Bij het behalen zal ik me respectievelijk als volgt voelen: heel content, super tevreden of King of the World.

En 'den bouw'? Tja, we hebben vorige week de overeenkomst getekend! Het is een leuk stukje grond op 700m van onze deur en in augustus worden de bouwplannen ingediend. We voorzien om de bouw te starten in april volgend jaar om dan een jaar later te verhuizen. Dus heb ik niet veel tijd over om te bloggen, maar ik doe mijn best.

14:38 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |