11-12-08

Aloha

Het is al meer dan anderhalve maand geleden dat ik hier nog een berichtje postte. Maar dat was eigenlijk omdat er bitter weinig te vertellen viel. Het laatste wapenfeit van mijn seizoen was een gooi naar een PR op de halve marathon op 11 november. De weken daarvoor had ik geen goesting om te trainen, wel heel veel goesting om te eten en te drinken. Met als gevolg dat ik me zeker niet in vorm voelde. En toen ik wist dat er heel wat bloglopers (Tiny, Cremke, Katrien, Nico, Berry, Frank, Peter, Vincent, Etienne, Gert, Patricia, Eddy,...) zouden meelopen, besloot ik om samen met hen te lopen en sommigen wat te helpen. En zo geschiedde. Het was enorm plezant, al van bij den aperitief. Het lopen zelf was ook uiterst aangenaam hoewel er naar het einde toe minder gebabbeld werd ;) Ik heb nog geholpen om 2 mensen een PR te bezorgen en dat gaf mij een bijna even goed gevoel als een eigen snelle race. Mijn tijd was ergens 1:43:59 dacht ik. Voor mijn doen een heel trage tijd maar ik heb ervan genoten. Na de race kreeg ik het opeens heel koud en ik had ook geen reservekleren mee, dus spijtig genoeg niet meer nagepraat met de collega bloggers. Het schijnt nog leuk geweest te zijn ;) Zeker voor herhaling vatbaar maar dan wil ik wel langer blijven.

Ondertussen weer heel wat gegeten en gedronken en weinig getraind. Maar er is beterschap. Sinds 2 weken slaag ik er toch in om 3 trainingen per week af te werken. Lange duurlopen liggen nog moeilijk, daar kan ik me nog niet toe brengen. Ik weet wel dat dat de basis is van een goed seizoen, toch lukt het me niet. Het zijn vooral tempoloopjes die ik doe (tot 12 km) of intervalsessies. Mijn snelheid is langzamerhand aan het terugkomen. Ik hoop dat mijn uithouding niet teveel achteruitgaat. Volgende zondag is er een winterjogging in Deinze, daar ga ik me eens geven op de 4,5 km en zien hoe het met de snelheid zit. In februari liep ik dit in 17:45, dat zal nu nog niet lukken.

12:14 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes in Deinze! En misschien vind je dan je goesting helemaal terug.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 11-12-08

daar se ! hij is weer boven water :-)
veel succes daar in de brielmeersen !

Gepost door: Chris | 11-12-08

zelfde probleem ik ben ook in mijn rustige periode.'k heb nog tijd om me voor te bereiden op de volgende doelen dus genieten we nu een beetje van de vrijgekomen tijd. Volgend jaar zijn we terug in de running !

Gepost door: wim | 12-12-08

Moregen 't zal tot morgen zijn

Gepost door: cremke | 13-12-08

Daar is hij weer :)
Veel succes in Deinze daar.

Gepost door: yves | 15-12-08

U bent van harte uitgenodigd om even te komen stemmen op het Weblog Marathon Klassement !!

Gepost door: Bjorn Paree | 16-12-08

De commentaren zijn gesloten.