27-06-09

Tussentijds

De eerste 2 weken na Brussel heb ik heel wat minder gelopen. Des te meer gegeten en gedronken. Het was een lange periode van 6 weken wedstrijden en ik had nood aan wat meer rust. Daarbij kwam dan nog een bacteriële infectie die me ook enkele dagen aan de kant hield.

Vermeldenswaardig is nog de Nacht van Vlaanderen waar ik Sandra Cauwels bijgestaan heb in haar laatste kilometers. Wat me zal bijblijven is de collectief sterke prestatie en de amusante leute van de webloglopers. 't Is echt wel een bende. Gert Luyckx was zo beleefd op Sandra voor te laten op het einde van de marathon, Dirk Van Thuyne verstopte zich in de bosjes. Katrien koos een mooi grasperkje uit om op haar hurken wat uit te rusten. Nico Schelstraete deed het heel erg goed in zijn eerste marathon. 3:55 is een mooie tijd, en hij was zeker niet kapot (en nog eens bedankt Nico voor je-weet-wel). Koen is en blijft marathonkampioen. De aanmoedigingen van Frank Spencer gingen gepaard met een sterke bierlucht. Joeri supporterde ook hevig. Berry was heel gastvrij maar een domme blessure zette toch een domper op de avond. Maar Sandra was de topper van de avond. Zomaar eventjes in je eerste marathon 4de vrouw worden is geen kattepis. Ze was voorzichtig gestart, na de eerste helft had ze gemiddeld 12,5 km/u, de tweede helft ging aan 12,8 km/u om te finishen in 3:20. Super! Er waren nog andere webloglopers die het ook super deden.

Nu zijn er nog alle andere activiteiten die ik wil doen. Ik heb een koersfiets gekocht om me wat voor te bereiden op de triathlon. Op maandag ga ik zwemmen. Dit weekend is er de Keizer Karel Cup (minivoetbal in Gent), volgend weekend een volleybal toernooi. Onnodig te zeggen dat het lopen er wat bij inschiet.

Maar gisteren ben ik toch van 't werk naar huis gelopen (15 km), en stilaan werp ik een blik op mijn marathonschema dat begint op 20 juli. Dat is niet meer zo lang en er staan heel wat stevige trainingen op het programma.

Week 1 M

 

09:54 Gepost door Fr in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |